Kipaş Holding'den Tekstil Mühendisliği Öğrencilerine Staj Desteği

by Suzan Özdemir | Haz 30, 2021

Kipaş Holding, tekstil sektöründeki yaklaşık 40 yıllık tecrübesini İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği öğrencilerine aktaracak.

Staj programları kapsamında sponsor olan Kipaş Holding, öğrencilerimizin iplik, dokuma, boya-terbiye ve laboratuvar işletmelerinde mesleğe dair bilgi ve birikim sağlamalarını amaçlıyor.

Program kapsamında yaklaşık 60 öğrenciye ev sahipliği yapan Kipaş Holding, öğrencilere lisans eğitim öğretiminde alınan teorik ve uygulamalı bilgileri pekiştirmek için, süresi ve konusu lisans öğreniminin özelliklerine ve gereklerine göre belirlenen esaslar çerçevesinde staj imkanı sağlıyor.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, holding olarak başarılı ve çalışkan gençlere her zaman destek olduklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklamada öğrencilere başarı dileklerini ileten Öksüz, şunları kaydetti:

'Kipaş Holding olarak amacımız, başarılı, çalışkan ve idealist gençlerimizin meslek hayatlarında önemli noktalara gelmelerini sağlamak ve ülke ekonomimize destek olmaları için edindiğimiz tecrübeleri onlara en verimli şekilde aktarmak. Bizler, Türkiye'nin tüm üniversitelerinden öğrencilerimize stajyer programımız kapsamında destek oluyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne sponsor olmamızın başlıca sebebi, tekstil alanında üniversitemizin ve öğrencilerinin gösterdikleri büyük başarılar. Ayrıca gençlerimizin memleketimiz Kahramanmaraş'ı, kültürümüzü ve yatırımlarımızı yakından görmelerini de istedik. Öğrencilerimize hoş geldin diyor staj programlarında ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.'

Anadolu Ajansı'nın ilgili haberine ulaşmak için tıklayınız

thumbs_b_c_d1b9948a89f6e809eb7b493bb2a9613c