Erateks Tekstil - Stajyer İlanı

by Nurşah Çağlar | Mar 02, 2022
Erateks Tekstil San. ve Tic. A.Ş Tekstil Mühendisi öğrencisi olup staj yapmak isteyen çalışma arkadaşları arıyor.

Erateks Tekstil San. ve Tic. A.Ş Tekstil Mühendisi öğrencisi olup staj yapmak isteyen çalışma arkadaşları arıyor.

Firma 1992 yılında kurulmuş olup, faaliyetlerini Türkiye’de; İstanbul ve Ordu’da bulunan 2 ana işletmede sürdürmekte ve küresel saygın markalar ile (Puma, Adidas Superdry vb.) iş birliği çerçevesinde; ham madde, ürün geliştirme, üretim, satış ve ihracat yapmaktadır.

Firma hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız. https://www.erateks.com/

(Aşağıdaki kare kodu telefon kamerasına okutarak da web sitesine ulaşılabilir.)

                                                         Erateks-QR

Staj tanımı

Puma, Superdy gibi müşterilerle birebir ilgilenerek; Pazarlama ve Ür-Ge Uzmanı’nın sorumluluğundaki tüm süreçlerde ve siparişlerin planlama, üretim ve teslimat süreçlerine kadar olan tüm aşamalarda Satış ve Ür-Ge Uzmanı’na yardımcı olarak destek sağlanacaktır.

Gerekli Koşullar Nelerdir?

  • Tekstil Mühendisi 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak.
  • Ders programını haftanın minimum 2 günü Erateks Tekstil’de olacak şekilde ayarlıyor olabilmek.
  • İyi derecede İngilizce biliyor olmak

Ücretlendirme: Ay içerisinde Erateks Tekstil’de bulunulan gün başına, asgari ücretin günlük tutarı üzerinden ödeme alınacaktır. (Örneğin; mevcut asgari ücretin günlük tutarı: 141,78 tl, ayda 10 gün gelinirse 141,78x10=1.417,8 tl alınacaktır.)

İletişim Bilgileri:

    Telefon :  0212 294 61 41

    E-mail :  ik@erateks.com 

    Yetkili Kişi :  Dilan Dolaş

 

İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi, İstanbul’da tekstil mühendisliği eğitimi veren ilk öğretim kurumudur, ayrıca Türkiye’deki en iyi tekstil mühendisliği bölümleri içerisinde en önde gelenlerindendir. Tekstil Mühendisliği Bölümü, ilk olarak 1955 yılında Makine Mühendisliği içinde tekstil kürsüsü adı altında kurulduktan sonra günümüzdeki adını ve bağımsız statüsünü 1983 yılında almıştır. 2004 yılı Aralık ayında ise Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesinin kurulmasıyla, Tekstil Mühendisliği Bölümü bu fakültenin altında işlevini sürdürmektedir.

abet

İTÜ Tekstil Mühendisliği Lisans Programı, ABET Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org(Kriter: Genel Kriterler). İTÜ Tekstil Mühendisliği Lisans Programının akreditasyonu ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen bağlantıyı ziyaret ediniz: https://tekstil.itu.edu.tr/egitim/akreditasyon/abet