Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Programına Boş Kalan Bir Kontenjan İçin Başvuru

by Selin Hanife Eryürük | Eyl 07, 2022
Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Programına Boş Kalan Bir Kontenjan İçin Başvuru

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İTÜ Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programına Boş Kalan Bir Kontenjan İçin Başvuru

İstanbul Teknik Üniversitesi ile Fashion Institute of Technology of SUNY tarafından ortak yürütülen “TEKSTİL GELİŞTİRME VE PAZARLAMA” programına boş kalan bir (1) kontenjan için öğrenci alınacaktır.

Başvurmak isteyen adayların, 09 Eylül 2022 Cuma saat 17:00'a kadar saricamc@itu.edu.tr e-mail adresine TYT sınav sonuç belgesi, programa kaydolma istek ve gerekçelerini belirten ve en çok 300 kelimeden oluşan “Tercih Gerekçe Yazısı” nı mail ile göndermeleri ve 13 Eylül 2022 Salı günü saat 09.00’da Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi yapılacak Mesleki Eğilim Sınavı ve Mülakata katılmaları gerekmektedir.

İletişim

Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi
Telefon : 0212 251 88 08
e-mail : saricamc@itu.edu.tr

İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi, İstanbul’da tekstil mühendisliği eğitimi veren ilk öğretim kurumudur, ayrıca Türkiye’deki en iyi tekstil mühendisliği bölümleri içerisinde en önde gelenlerindendir. Tekstil Mühendisliği Bölümü, ilk olarak 1955 yılında Makine Mühendisliği içinde tekstil kürsüsü adı altında kurulduktan sonra günümüzdeki adını ve bağımsız statüsünü 1983 yılında almıştır. 2004 yılı Aralık ayında ise Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesinin kurulmasıyla, Tekstil Mühendisliği Bölümü bu fakültenin altında işlevini sürdürmektedir.

abet

İTÜ Tekstil Mühendisliği Lisans Programı, ABET Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org(Kriter: Genel Kriterler). İTÜ Tekstil Mühendisliği Lisans Programının akreditasyonu ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen bağlantıyı ziyaret ediniz: https://tekstil.itu.edu.tr/egitim/akreditasyon/abet