İTÜ Akademik Performans Ödülleri

by Aybeniz Seyhan | May 24, 2023
İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Performans Ödülleri töreni 18 Mayıs 2023’te Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

18 Mayıs 2023 tarihinde, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Akademik Performans Ödülleri töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bu özel etkinlikte, 2020-2022 yıllarını kapsayan yayın, proje, atıf, ders sayıları ve lisansüstü mezuniyet katkılarına göre belirlenen başarılı akademisyenler ödüllendirildi. Bölümümüzdeki en yüksek akademik performans gösteren akademisyenlerden Doç. Dr. Özgür Atalay ve Doç. Dr. Ali Kılıç'a ödül verildi. Ayrıca, 2022 yılında bölüm içerisinde en çok yayın yapan akademisyenlerden Doç. Dr. İpek Yalçın Eniş, Doç. Dr. Meltem Yanılmaz ve Doç. Dr. Ali Kılıç ödüle layık görüldü. Doç. Dr. Özgür Atalay, Doç. Dr. Ali Kılıç, Doç. Dr. İpek Yalçın Eniş ve Doç. Dr. Meltem Yanılmaz'ı gönülden tebrik ediyor, gelecekteki projelerinde de aynı başarıları elde etmelerini diliyoruz.

 16849175674011684917562226
1684917546054

İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi, İstanbul’da tekstil mühendisliği eğitimi veren ilk öğretim kurumudur, ayrıca Türkiye’deki en iyi tekstil mühendisliği bölümleri içerisinde en önde gelenlerindendir. Tekstil Mühendisliği Bölümü, ilk olarak 1955 yılında Makine Mühendisliği içinde tekstil kürsüsü adı altında kurulduktan sonra günümüzdeki adını ve bağımsız statüsünü 1983 yılında almıştır. 2004 yılı Aralık ayında ise Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesinin kurulmasıyla, Tekstil Mühendisliği Bölümü bu fakültenin altında işlevini sürdürmektedir.

abet

İTÜ Tekstil Mühendisliği Lisans Programı, ABET Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org(Kriter: Genel Kriterler). İTÜ Tekstil Mühendisliği Lisans Programının akreditasyonu ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen bağlantıyı ziyaret ediniz: https://tekstil.itu.edu.tr/egitim/akreditasyon/abet