Proje Adı: Moda Perakendecilerini ve Tedarikçilerini Değerlendirmek için Sürdürülebilirlik Performans Endeksi Tasarımı (Design of a Sustainability Performance Index to Evaluate Fashion Retailers and Their Suppliers)
Öğrenciler:  Kübra KARATAY, Sinem AYDIN, Ayşen KAYALI
Danışman Bilgisi: Prof. Dr. Emel ÖNDER KARAOĞLU

Proje Adı: Moda Perakendecileri için Pazaryeri Platformunun Analizi ve Online Satışları Artıracak Stratejilerin Tasarlanması (Analysis of A Marketplace Platform For Fashion Retailers And Designing Strategies to Increase Online Sales)
Öğrenciler: Asya Ecem KIRKAYA, Emiş Sedef GÖV, Kaan ZIRHLIOĞLU
Danışman Bilgisi: Prof. Dr. Emel ÖNDER KARAOĞLU & Prof. Dr. Cevza CANDAN

Proje Adı: Denim Kumaşlar için Ozon Terbiyesi (Ozone Finishing for Denim Fabrics)
Öğrenciler: Khikmatillo MATKHOSHİMOV, Başak CİĞEROĞLU, Hilal ÖTÜRK
Danışman Bilgisi: Prof. Dr. Hale CANBAZ KARAKAŞ

Proje Adı: Otomobiller için Darbe Emici Kompozit Panel Geliştirilmesi (Development of an Impact Absorbing Composite Panel for Automobiles)
Öğrenciler: Sevgi Aydanur CEYLAN, Gökçe SAKMAR
Danışman Bilgisi: Dr. Öğr. Üyesi İpek YALÇIN ENİŞ, Öğr. Gör. Dr. Hande SEZGİN

Proje Adı: Giyim Perakendeciliğinde COVID 19'un Sürdürülebilir Tüketim Üzerindeki Etkilerini İncelemek İçin Bir Model Tasarımı (Design of a model to examine the effects of Covid 19 on sustainable consumption in apparel retailing)
Öğrenciler: İrem SARI, Aleyna Rumeysa İRİ
Danışman Bilgisi: Doç. Dr. Nazan OKUR & Doç. Dr. Canan SARIÇAM

Proje Adı: Kenevir / Pamuk Elyaf Takviyeli Termoplastik Kompozitlerin Tasarımı ve Akustik Performansının Değerlendirilmesi (Design and Evaluation of Acoustic Performance of Hemp / Cotton Fiber Reinforced Thermoplastic Composites)
Öğrenciler: Kunter BİLGE, Atilla SAYIN, Seda Ezgi DÜZGÜN
Danışman Bilgisi: Dr. Sena CİMİLLİ DURU, Prof. Dr. Cevza CANDAN, Öğr. Gör. Dr. Hande SEZGİN

Proje Adı: Sürdürülebilirliğin hazır giyim sektörüne hammaddeden son ürüne kadar dahil edilmesi (Incorporating sustainability to ready to wear sector from raw material to end product)
Öğrenciler: Kaan ERİŞ, Seza YILMAZERLER, Hande Nur KAMAN
Danışman Bilgisi: Prof. Dr. Bülent ÖZİPEK & Prof. Dr. Hale CANBAZ KARAKAŞ

Proje Adı: Alev Geciktirici Olarak Kullanılacak UV İyileştirilebilir Kaplama Tasarımı (Design of a UV Curable Coating to be Used as Flame Retardant)
Öğrenciler: Gamze KASIMOĞLU, Aybüke MERAL
Danışman Bilgisi: Öğr. Gör. Dr. Berdan KALAV & Doç. Dr. İkilem GÖCEK