İTKİB Genel Sekreterliği bünyesindeki birliklerden biri olan İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), inovasyona dayalı moda ve tasarım içeren ürünlerin Türkiye’deki ihracatlarının payını artırmak hedefi ile “Girişimcilik ve İnovasyon” isimli bir fikir yarışması düzenleyeceğini duyurdu. YÖK işbirliği ile düzenlenecek olan yarışmaya başta Tekstil Mühendisliği olmak üzere diğer disiplinlerde öğrenim gören 3.ve 4. sınıf lisans öğrencileri başvuru yapabilecekler. Yarışma ile birlikte ülkemizdeki 14 Tekstil Mühendisliği Fakültesi ve diğer disiplinlerdeki öğrencilerin yanı sıra ülkemiz inovasyon ve girişim ekosisteminde yer alan paydaşların da katkılarıyla hazır giyim sektörüne yönelik yenilikçi fikirlerin kazandırılması amaçlanıyor.

Tamamen dijital ortamda düzenlenecek “İHKİB Girişimcilik ve İnovasyon Yarışması’na (İHKİB GİY) ilişkin detaylı bilgiye, www.ihkibgiy.com internet sayfasından ulaşılabilir.

01 Kasım 2021- 31 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek İHKİB Girişimcilik ve İnovasyon Yarışması’na (İHKİB GİY) 15 Kasım 2021 Pazartesi gününe kadar müracaat etmek mümkün. Yarışma hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler, 10 Kasım 2021 tarihinde, saat 19.00’da dijital ortamda öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek olan bilgilendirme toplantısına katılarak yarışma hakkında detaylı bilgi edinebilecekler.

Toplantıya dair Zoom linki ile toplantı ID’si ve parolası:
https://us02web.zoom.us/j/84637053192?pwd=Z3MzSURBN0xKVVhNaWdEUHVocGsxUT09
Meeting ID: 846 3705 3192 - Passcode: 085848

Ayrıca, yarışma ile ilgili güncel bilgiler ve duyurular İHKİB GİY sosyal medya hesabından takip edilebilir.

İHKİB GİY sosyal medya hesabı linki: https://we.tl/t-ubftOJv2Co)

IHKIBGIY_Baski_Poster_15Kasım

ihkibgiy_instagram_post_1ihkibgiy_instagram_post_2ihkibgiy_instagram_post_3ihkibgiy_instagram_post_4ihkibgiy_instagram_post_5ihkibgiy_instagram_post_6ihkibgiy_instagram_story-