Erateks Tekstil San. ve Tic. A.Ş Tekstil Mühendisi öğrencisi olup staj yapmak isteyen çalışma arkadaşları arıyor.

Firma 1992 yılında kurulmuş olup, faaliyetlerini Türkiye’de; İstanbul ve Ordu’da bulunan 2 ana işletmede sürdürmekte ve küresel saygın markalar ile (Puma, Adidas Superdry vb.) iş birliği çerçevesinde; ham madde, ürün geliştirme, üretim, satış ve ihracat yapmaktadır.

Firma hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız. https://www.erateks.com/

(Aşağıdaki kare kodu telefon kamerasına okutarak da web sitesine ulaşılabilir.)

Erateks-QR

Staj tanımı

Puma, Superdy gibi müşterilerle birebir ilgilenerek; Pazarlama ve Ür-Ge Uzmanı’nın sorumluluğundaki tüm süreçlerde ve siparişlerin planlama, üretim ve teslimat süreçlerine kadar olan tüm aşamalarda Satış ve Ür-Ge Uzmanı’na yardımcı olarak destek sağlanacaktır.

Gerekli Koşullar Nelerdir?

• Tekstil Mühendisi 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak.
  • Ders programını haftanın minimum 2 günü Erateks Tekstil’de olacak şekilde ayarlıyor olabilmek.
  • İyi derecede İngilizce biliyor olmak

Ücretlendirme: Ay içerisinde Erateks Tekstil’de bulunulan gün başına, asgari ücretin günlük tutarı üzerinden ödeme alınacaktır. (Örneğin; mevcut asgari ücretin günlük tutarı: 141,78 tl, ayda 10 gün gelinirse 141,78x10=1.417,8 tl alınacaktır.)

İletişim Bilgileri:

Telefon :  0212 294 61 41