2023-2024 Bahar Yarıyılı sonunda, Tekstil Mühendisliği programı öğrencilerimiz büyük bir özveri ve emekle hazırladıkları özgün bitirme tasarım projelerini başarıyla sundular. Bu projeler, sürdürülebilirlik, işlevsellik, estetik ve kullanıcı ihtiyaçları gibi temel unsurlara odaklanarak tekstil sektörüne önemli katkılar sağlamayı hedeflemektedir.

Öğrencilerimiz, sektörel ihtiyaçlar ve geleceğin tekstil trendlerini dikkate alarak geliştirdikleri yaratıcı çözümlerle dolu bu çalışmalarla, sadece akademik başarı elde etmekle kalmamış, aynı zamanda sektördeki gerçek uygulamaları yansıtmışlardır.

Öğrencilerimizin bu projeleri hazırlarken gösterdiği çaba ve sergilediği başarıyı kutluyoruz. Bu projeler, onların gelecekteki kariyerlerinde de aynı özveriyle çalışarak sektöre önemli katkılar sağlayacaklarının bir göstergesidir.

Öğrencilerimize bu başarılarından dolayı teşekkür eder, geleceklerinin parlak ve başarılı olmasını dileriz.

IMG_1119IMG_1138IMG_1163IMG_1083IMG_1158IMG_1128