İTÜ Mezun Söyleşileri’nin 17 Haziran 2022 tarihli bölümünde Araştırma Görevlimiz Elçin Emekdar moderatörlüğünde Tekstil Mühendisliği 2010 mezunumuz, Orta Anadolu Pazarlama ve Yıkama Müdürü Zennure Danışman ve 2003 mezunumuz, LC Waikiki Satın Alma Direktörü Burak Çoşkun konuk oldu.  İTÜ sosyal medya kanallarında canlı olarak yayınlanan bölümde mezunlarımız araştırma görevlimizin sorularını yanıtlayarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mezunlarımız kariyer yolculuklarındaki tecrübelerini, bu yolculukta İTÜ’nün katkılarını, tercih süreçlerini ve İTÜ’lü olmanın anlamını İTÜ’deki güzel anıları ile birleştirerek izleyiciler ile paylaştı. Tekstil sektöründe COVID-19 sürecinde yaşananlar, bu sürecin yönetimi ve etkisiyle görülen yeni trendlerin de konu olduğu söyleşide öğrencilerimize, yeni mezunlarımıza ve aday öğrencilerimize çok kıymetli sektörel ve hayat tavsiyeleri verildi.
Mezunlarımız ve moderatörümüz için de çok hoş bir anı olan bu söyleşiyi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

mezun_660x368