Uluslararası Ortak Lisans Programı kapsamında eğitim gören Moda Tasarımı ile Tekstil Geliştirme ve Pazarlama bölümlerinden mezun olan değerli öğrencilerimiz, New York'taki Fashion Institute of Technology (FIT) tarafından düzenlenen mezuniyet törenine katıldılar. Bu özel günde, uluslararası alanda eğitimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilerimiz, büyük bir gurur ve heyecanla mezuniyet töreninde yer aldılar.

Törene, Dekanımız Prof. Dr. Nevin Çiğdem Gürsoy ve FIT Rektörü Prof. Dr. Joyce F. Brown birlikte katıldı. Bu önemli etkinlikte, hem İstanbul Teknik Üniversitesi hem de FIT akademik liderleri, öğrencilerimizin New York'taki mezuniyet coşkusunu paylaştılar.

Mezunlarımızın bu büyük başarısını gönülden kutluyor, gelecekteki kariyerlerinde de aynı başarıları sürdürmelerini diliyoruz. Bu uluslararası deneyimin, onların hayatları boyunca sürecek değerli bir perspektif olacağına inanıyoruz. İTÜ ailesi olarak, her bir mezunumuzun uluslararası alanda önemli izler bırakacaklarına olan inancımızı yineleyerek, başarılarının devamını diliyoruz.

2    1