İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 250. yıl etkinlikleri kapsamında, 4 Haziran 2023 tarihinde, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi ile Makina Fakültesi şenliği ve temsili mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bu özel günün anlamına yakışır şekilde, mezunlarımız, aileleri, akademik ve idari personelimiz bir araya geldi.

Etkinlik, Orhan Öcal Giray Konferans Salonu'nda, Makina Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Murat KOÇ ve Dekanımız Prof. Dr. Nevin Çiğdem GÜRSOY’un yaptığı açılış konuşmalarıyla başladı.  

Keyifli bir konserin ardından, 20. yıl Tekstil Mühendisliği mezunlarından Kadir CESUR, mezunlar adına bir konuşma yaptı.

Temsili diplomalar, hocalarımız tarafından mezunlara takdim edildikten sonra mezunlarımız aileleri ve dönem arkadaşlarıyla fuaye alanında bir araya gelerek bu özel günü doyasıya yaşadılar.

Etkinliğimiz, sevgili hocamız Prof. Dr. Bülent Özipek'in nostaljik dersiyle D331 amfisinde son buldu. Bu anlamlı etkinlik, mezunlarımızın başarılarına tanıklık etmenin yanı sıra, geçmişten günümüze uzanan güçlü bağları simgelemesi bakımından da büyük bir önem taşıdı.

Bu özel günde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, mezunlarımızın gelecekteki başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.


12
43