İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 250. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Fakültelerarası Voleybol Turnuvası, 9 Haziran 2023 tarihinde Merkez Spor Salonu'nda gerçekleşen final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Büyük heyecanla geçen turnuvada, fakültemiz ve diğer fakülteler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Final karşılaşmasında nefes kesen bir performans sergileyen fakültemiz voleybol takımı, Mimarlık Fakültesi'ne karşı üstün bir oyun ortaya koyarak galip gelmeyi başardı ve şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazandı. Bu zafer, fakültemizin spor alanındaki üstün yeteneklerini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Takımımıza ve teknik ekibe, bu önemli başarıya ulaşmalarındaki emekleri için teşekkür ederiz. Kadın Voleybol Takımımızın bu büyük başarısını gönülden tebrik ediyor, gelecekte de aynı başarıları elde etmelerini diliyoruz.

itü_tekstil_voley_23