Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Meltem Yanılmaz ve Doç. Dr. Özgür Atalay, uluslararası alanda büyük bir başarıya imza atarak dünyanın en etkili bilim insanları arasında yerlerini aldı.

Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından her yıl düzenli olarak yayımlanan bu prestijli liste, dünyanın en etkili bilim insanlarını belirlemek için nitelikli yayın sayısı, patent sayısı, atıf sayısı, makale sayısı ve yayınlandığı derginin etkisi gibi uluslararası akademik ölçütler dikkate alınarak oluşturulmuştur. Doç. Dr. Meltem Yanılmaz ve Doç. Dr. Özgür Atalay, bu kriterleri üstün performanslarıyla yerine getirerek bu listeye girmeye hak kazanmışlardır.

Bu büyük başarı, sadece kendi alanlarındaki üstün bilimsel çalışmalarıyla değil aynı zamanda uluslararası bilim dünyasında adlarını duyurarak gerçekleşmiştir. Bu kapsamda, fakültemizin bu iki değerli öğretim üyesini gönülden tebrik ediyor ve başarılarının sürmesini diliyoruz.

Adsız tasarımweb