Kipaş Holding, fakültemiz Tekstil Mühendisliği lisans öğrencilerine iplik, dokuma, boya-terbiye ve laboratuvar alanlarında staj desteği vermeyi amaçlıyor.

Program kapsamında yaklaşık 60 öğrenciye ev sahipliği yapacak olan Kipaş Holding, öğrencilere lisans eğitiminde aldıkları teorik ve uygulamalı bilgileri pekiştirmeleri için, kapsamı lisans öğreniminin gereklerine göre belirlenen esaslar çerçevesinde staj imkanı sağlıyor.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, holding olarak başarılı ve çalışkan gençlere her zaman destek olduklarını dile getirirken, sözlerine şu şekilde devam etti: 'Bizler, Türkiye'nin tüm üniversitelerinden öğrencilerimize stajyer programımız kapsamında destek oluyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne sponsor olmamızın başlıca sebebi, tekstil alanında üniversitemizin ve öğrencilerinin gösterdikleri büyük başarılar. Ayrıca gençlerimizin memleketimiz Kahramanmaraş'ı, kültürümüzü ve yatırımlarımızı yakından görmelerini de istedik. Öğrencilerimize hoş geldin diyor staj programlarında ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.'

Anadolu Ajansı'nın ilgili haberine ulaşmak için tıklayınız

thumbs_b_c_d1b9948a89f6e809eb7b493bb2a9613c