Türkiye'nin dört bir yanındaki Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil İhracatçıları Birlikleri iş birliğiyle, Türkiye İhracatçılar Meclisi Koordinatörlüğü ve T.C. Ticaret Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenen Athleisure Challenge Aktif Giyim Tasarım Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Bu prestijli yarışmada, Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz büyük başarı elde ederek birincilik ve üçüncülük ödüllerine layık görüldü.

Yarışmada, öğrencilerimizden Ayşenur Memiş'in liderliğindeki ReCos ekibi büyük bir başarıya imza atarak birincilik ödülünü kazandı. Ayrıca, Kevser Sağlamkol ve Zeynep Yağmur Baydemir'in yer aldığı LOOP takımı üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Fakültemizi bu yarışmada en iyi şekilde temsil eden tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Öğrencilerimizin sektördeki başarılarının sürmesini diler, gelecekteki projelerinde de aynı başarıyı yakalamalarını temenni ederiz.

Athleisure-ReCosAthleisure-LOOP